Wat is TrendySpeelgoed.nl

Caddy TrendySpeelgoed.nlTrendySpeelgoed.nl is een webwinkel met een groot assortiment origineel en onderscheidend speelgoed, spellen, creatief en educatief materiaal. Speelgoed dat bijdraagt aan een positieve ontwikkeling van ieder kind. Speelgoed waar kinderen zelf actief en/of creatief mee aan de slag gaan.

Sinds 2004 actief op de speelgoedmarkt. We innoveren door zelf speelgoed op de markt te brengen, te importeren vanuit de hele wereld.

Ruim 700 artikelen uit voorraad geleverd. Voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Wil je een cadeau rechtstreeks sturen naar iemand anders? Kies dan voor onze handige inpakservice! Voor 2,50 euro pakken we het super feestelijk in en voorzien we het cadeau van een handgeschreven kaartje!

Heb je vragen? Wil je advies? Stuur dan een e-mail naar info@trendyspeelgoed.nl. Ook in de avonduren en weekenden lezen we onze mail en geven we je zo snel mogelijk antwoord.

Natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken: Van maandag t/m vrijdag van 8.45 – 17.00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar op: +31 (0)412-647555

We zijn gevestigd in Oss, Noord-Brabant. Op de scheldestraat 4c vind je ons kantoor en magazijn. Daar kun je ook een bestelling komen afhalen nadat je deze ingevoerd hebt via www.trendyspeelgoed.nl

Vanaf 7 september 2016 hebben wij ook een fysieke winkel. Dan zijn wij te vinden op Kerkstraat 11 in Oss. Met een grote speelhoek voor de kids en regelmatig speciale kinderdoe middagen willen we niet alleen maar een winkel zijn maar meer een Experience Spot.

Kom je snel een keertje langs? Online of offline, tot snel!

groetjes,

Team TrendySpeelgoed.nl

 

 

Wil je dit delen? Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn