10 jaar Glittertattoo’s op festival Muze Misse

trendyspeelgoed op muze misseAfgelopen weekend waren we er maar druk mee. Voor de 10e keer werd Muze Misse georganiseerd. Een schitterend muziekfestival in het stadspark Jan Cunen in Oss. Ook TrendySpeelgoed.nl was voor de 10e keer aanwezig. Als sponsor en met een stand. En ja, ook voor het 10e jaar hebben we glittertattoo’s gezet. Letterlijk duizenden glittertattoo’s door de jaren heen. Voor jong en oud want niet alleen kinderen vinden ze leuk. Naarmate het later wordt en het alcoholgehalte stijgt, willen ook de moeders wel zo’n hippe tattoo op arm, borst of enkel. Wij kijken nergens meer van op!

Vorig jaar hebben we ook Ibiza style tattoo’s gezet en ook een jaartje de airbrush ingezet, maar de glittertattoo’s zijn en blijven populair. Dus…..vinden we op kantoor al dagenlang glitters van tevoren en ook daarna nog weken lang want die glitters komen en blijven overal!

Lekker knutselen
Lekker knutselen

Naast de glittertattoo’s, hadden we ook 4 tafels ingericht om te knutselen: Sjaaltjes, vlaggetjes en t-shirts pimpen met textiel stiften en BLOpens en natuurlijk ook kleurplaten en zwaaihandjes. De kinderen hebben zich prima vermaakt en daar doen we het voor! Want, als de kinderen het naar de zin hebben, hebben de ouders dat ook!

Muze Misse is al jaren een evenement geschikt voor het hele gezin en dat is natuurlijk midden in de doelgroep van TrendySpeelgoed.nl

Zo leuk ook eens in een andere setting je klanten te mogen ontmoeten, zeker nu we in september ook een winkel gaan openen in het centrum van Oss.

Het was weer een topdag, met dank aan onze vriendengroep! Jarige Suus, Anneke, Manon, Sabine, Anita, Kees Jan, Lisa, Fenne en Femke , stuk voor stuk toppers! Zonder deze vrijwilligers kan ik het echt niet doen.

Tot volgend jaar! Dan gaan we weer een speels muzikaal feestje bouwen!

Knutsel en frutsel tent trendyspeelgoed.nl

Geef een reactie