Altijd maar werken….

Als je een eigen bedrijf hebt maak je ontzettend veel uren. Want je gooit gewoonweg die deur niet zo gemakkelijk dicht. Of je nu met de hond aan het wandelen bent of op een zaterdag lekker thuis bent. ER IS ALTIJD WAT TE DOEN :>

Selectie en invoeren van nieuw speelgoed en spellen is een belangrijke taak. Sowieso alles wat ik inkoop gaat letterlijk door mijn handen heen zodat ik de kwaliteit goed kan beoordelen en ook het allerbeste het speelgoed kan omschrijven, want alle teksten schrijf ik zelf!  En tja…soms zit er iets bij dat tegenvalt…dat zul je dan uiteindelijk ook niet te koop zien bij www.trendyspeelgoed.nl, dat hoort er ook bij!

Vind je dit soort ” achter de schermen” video’s leuk? Abonneer je dan ook op mijn Youtube kanaal, dan ben je als eerste op de hoogte van nieuw speelgoed, spellen, reviews and more!

 

 

Geef een reactie