Animal Riding ….wat vinden echte paarden hiervan?

Bo meets Animal Riding
Eerste kennismaking tussen echt en speelgoedpaard

We hebben al jaren deze superleuke speelgoedpaarden in het assortiment. Door nauwe samenwerking met de fabrikant worden de paardjes steeds mooier en beter. Kinderen kunnen er heerlijk op rijden en met de echte sta-zit beweging ga je vooruit. Maarre, wat vinden echte paarden daar nu van? We namen de proef op de som en namen ze mee naar de stalling van mijn oudste dochter.

We hadden ook nieuwe foto’s nodig en het idee was een filmpje te maken van dochter Lisa op haar paard Bo, naast Lynn op haar Animal Riding…maar daar was Bo het echt niet mee eens.

Eerst maakten we eventjes een paar foto’s voor de wei. Nou..de paarden in die wei keken werkelijk hun ogen uit. Hoofden omhoog, oren naar voren, er werd zelfs gehinnikt en driftig op en neer gelopen. Het was hilarisch.

Daarna haalden we Bo opgezadeld uit de stal en namen we 1 Animal Riding Large mee naar haar toe. Heel voorzichtig want ze vond het toch eng. Er werd heel voorzichtig gesnuffeld maar daar bleef het bij, want op het moment dat mijn Lynn opsteeg, besloot Bo achteruit het erf weer op te lopen want nee….zo’n Animal Riding is toch wel erg eng.

Uiteindelijk dus maar een filmpje gemaakt van Lynn op de straat met haar speelgoedpaard en als je goed kijkt naar de reacties van de paarden in de wei hierachter, snap je vast wel dat we Bo het maar niet hebben aangedaan naast dit speelgoedpaard te gaan rijden.

Zo run je een speelgoedwebwinkel, zo sta je tussen de paarden….je maakt echt van alles mee!

Animal Riding echt berijdbare speelgoed paardjes zijn in 3 maten verkrijgbaar via www.trendyspeelgoed.nl  

Vanaf 2017 hebben we zelfs een Unicorn in het assortiment! Ook supercool, iets minder realistisch dan de paarden en pony’s.

Animal riding, verkrijgbaar in small, medium en large

Animal Riding, verkrijgbaar in small, medium en large

Geef een reactie