De leukste herfst knutsels

Creatief met Kastanjes
Creatief met kastanjes: Bron, tijdschrift Vriendin

Jawel, zeg de zomer maar gedag…hallo herfst. Met de eerste herfststorm voor de deur werd ik ge├»nspireerd tot het schrijven van een herfstig creatief blog. Want al wordt je echt niet blij als je weer eens nat regent op de fiets of tijdens het uitlaten van de hond, de herfst is een prachtig seizoen, met een gouden zonnetje, mistige ochtenden, kleurige bladeren, geurige bossen. Geniet optimaal en neem een beetje herfst mee naar binnen om daar verder iets moois van te maken.

Kastanjeboren, houder en prikkers

 

 

Nieuw in ons assortiment is bijvoorbeeld de super handige kastanje boor. Klem een kastanje in de houder en boor eenvoudig een gaatje in de kastanje zodat je daar mooie figuren mee kunt maken mbv wol en tandenstokers. De houder is ook te gebruiken als notenkraker, extra leuk. In de set 3 boren van verschillende grootte. Dus…verzamel kastanjes, nootjes en eikels en boren maar!

Maak met Blaasstiften ook mooie herfst creatiesWat ook erg leuk is: Gebruik grote bladeren als sjablonen voor BLOpens. Leg bijv. een mooi blad op papier en gebruik blaasstiften om de contouren mooi te sprayen. Zo kun je supergave creaties maken want ieder blad is weer uniek, heeft zijn eigen vorm en kun je naar eigen fantasie weer invullen. Eindeloos leuk! We hebben een groot aantal verschillende blopens sets in ons assortiment en ook losse sjablonen dus leef je uit!

Calafant treehouse, nu nog witVorig jaar heb ik nog een aparte lamp gemaakt van een boomhut van karton! Deze witte basis, eerst met blopens gekleurd in de tinten bruin en groen en daarna helemaal beplakt met bladeren, mos, takjes…het was zo mooi! Maar…vergeten een foto er van te maken. Hoe stom. Ik had nog een losse staande lamp waarvan het kapje lelijk was en die had ik in dit knutselproject gezet. Zo hadden we onze eigen herfstlamp. Prachtig. Misschien dat je alleen aan dit idee al genoeg hebt en nu je eigen variant kunt maken? Wel op de foto zetten en mailen, dan he.

Nou tot zover eventjes de creatieve herfst tips. Heb je zelf ook leuke idee├źn en tips? Dingen gemaakt mbv artikelen uit het assortiment van TrendySpeelgoed.nl? Deel ze met ons! Via e-mail, Pinterest, Facebook. We zijn erg benieuwd.

 

 

Geef een reactie