Wie is Debbie Spelt

eigenaresse Debbie SpeltGraag stel ik me eventjes voor! Ik ben Debbie Spelt, 45 jaar, getrouwd en moeder van 2 prachtige dochters: Lisa (15) en Lynn (7).

In 2004 ben ik, vanuit mijn marketing bedrijf ZoWieZo Marketing Service begonnen met www.TrendySpeelgoed.nl . Eigenlijk als een soort testwebwinkel waar ik, al doende, uit kon leren, ervaringen kon opdoen met e-commerce want ja…15 jaar geleden zag de online winkel wereld er echt nog heel anders uit dan vandaag de dag.

Ik begon dus eigenlijk TS uit nieuwsgierigheid. Wat is nu een webwinkel, hoe zorg je dat mensen je vinden, bij je willen kopen? En ik had een dochter van 4 rondlopen waarvoor ik nooit kon slagen in de speelgoedwinkel. Terwijl ik in het buitenland op internet wel allerlei leuke spellen en speelgoed zag waarvan ik dacht ” Waarom verkopen ze die hier niet”. Eureka, het ei was gelegd en www.TrendySpeelgoed.nl dus geboren!

Van 3 bestellingen per week werden het er al gauw 3 per dag en van 3 producten werden het er al gauw 200, 500 en op dit moment verkopen we meer dan 700 artikelen uit voorraad. Speelgoed, spellen en creatief materiaal dat bijdraagt aan een positieve ontwikkeling van ieder kind. Speelgoed waar kinderen zelf mee aan de slag gaan, hetzij actief of creatief.

Geen speelgoed op batterijen, geen licenses en ook geen gehypet speelgoed, opgedrongen door grote advertentie campagnes. We struinen letterlijk de hele wereld af naar uniek speelgoed en halen het naar Nederland.

Alles wat binnenkomt gaat ook letterlijk door mijn handen heen. Alles wordt getest en/of bekeken en tja soms..dan valt iets toch tegen. Dan gaat het ook niet online. Je kunt je dus al wel voorstellen dat de zoektocht naar, de inkoop van en het online zetten van speelgoed al bijna een dagtaak is, maar daarnaast schrijf ik zelf ook alle teksten en ben ik druk bezig met social media marketing op onze Facebook, twitter, instagram, pinterest en google+ pagina. Ook schrijf ik columns voor www.ouders.nl en www.zook.nl en daar komt nu dit blog dus nog bij.

Gelukkig wordt ik bijgestaan door een klein maar ontzettend enthousiast team. Ingrid van de Ven werkt alweer bijna 10 jaar bij ons en schoonvader Jan Spelt verzorgd al vanaf het begin de boekhouding. Daarnaast werken we in het magazijn veel met stagiaires en tijdelijke krachten. Ook mijn thuisfront steunt mij enorm. Mijn dochters zijn natuurlijk dierbare testmedewerkers en ook mijn man helpt in zijn vrije uren waar het kan.

We organiseren regelmatig zelf evenementen zoals Let’s Play en zijn te vinden bij beurzen zoals Flavourites Live en evenementen zoals Muze Misse.

Ik zie het alweer, een hele lap tekst! Ik ga je niet langer vervelen dus wens ik je veel lees en kijkplezier op dit blog. En heb je vragen? Bel of mail me gerust!

groetjes,

Debbie Spelt
Eigenaresse www.TrendySpeelgoed.nl

Geef een reactie