Goede tijden, drukke tijden

Je komt terug van vakantie en neemt mee:

  • een berg was
  • 12 flessen wijn en andere lokale aandenkens
  • nog een halve auto troep als halfopgeblazen luchtbedjes, tenten, waterspeelgoed en overgebleven boodschappen
  • heel veel energie en zin om weer flink aan de slag te gaan!

uithangbord trendyspeelgoed.nlDat laatste is dan ook wel noodzakelijk want letterlijk de volgende morgen zit ik om half 6 alweer te werken aan mijn thuisbureau. Lijstjes opstellen, planningen maken en schetsen want er is werk aan de winkel.

Letterlijk! Want willen wij woensdagmiddag 7 september echt onze winkel aan de Kerkstraat 11 te Oss openen, dan moeten we aan de bak!etalagelynn250
JA! We gaan een winkel openen, compleet tegen de draad en beweging in gaan wij na ruim 12 jaar alleen online te vinden te zijn geweest, ook een fysieke winkel openen.

Waarom? Omdat ik het directe klantencontact mis, het leuk vind kinderen letterlijk met het speelgoed te zien testen en spelen en mijn klanten de kans wil geven TrendySpeelgoed.nl nog beter te leren kennen.

IMG_1316250Ondertussen vordert de verbouwing gestaag! Het plan is qua interieur eigenlijk de webwinkel n
aar de winkel te halen. We werken normaal veel met pallets, dozen, rolcontainers, tape en industriele producten en dat ga je terug zien in ons interieur. We hebben nu al meer dan 80 pallets verwerkt in balie en kasten, de onderstellen van de tafel zijn van stellingen gemaakt en natuurlijk zie je onze huisstijl kleur oranje al terugkomen.

Lynn "helpt"mee
Lynn “helpt”mee

We gaan er een feestje van maken, voor onszelf en voor de klant. Dat is de bedoeling! Lekker op je gemak rondkijken, kinderen laten spelen en als je er niet uitkomt of geen inspiratie hebt, een eerlijk, deskundig advies.

Wat wil je nog meer? Welke producten die nu op www.trendyspeelgoed.nl wil je absoluut terugzien in ons pand aan de Kerkstraat in Oss? Laat het ons weten.

Graag tot ziens!

 

Geef een reactie