Knikkerbanen I Love it!

Knikkerbanen, al eeuwen in het assortiment van iedere zichzelf respecterende speelgoedwinkel en natuurlijk met reden. Want het spelen met knikkerbanen is goed voor de ontwikkeling van de motoriek, de hand-oog coƶrdinatie, het begrip van zwaartekracht en logica! De ge-ijkte knikkerbanen van hout…die kennen we ondertussen al wel en de Quercetti banen ook maar gelukkig is er nog veel meer te beleven op knikkerbaan gebied.

Ik ben zelf al jaren fan van Q-Ba Maze. Dit is eigenlijk meer een knikkerdoolhof dan een knikkerbaan, want hier gaat het niet om de snelheid waarmee de knikkers door de banen racen maar door de keuzes die de knikkers maken in je bouwwerk. Je kunt de baan laten splitsen, een free fall inbouwen en natuurlijk zijn er ook tal van extra stunt sets voor te koop. Maar met de basis bouwblokken maak je ook al meteen hele gave objecten die niet alleen leuk zijn om mee te spelen, maar er ook erg mooi uit zien.

Q-Ba-Maze Spin Stunt setEchter 1 probleem! Mindware is een typisch US merk en de enige distributeur in Europa is een hele poos geleden helaas gestopt met Q-Ba-Maze. Maar we laten ons niet tegenhouden, dus nu importeren we dit gave merk gewoon zelf en is Q-Ba-Maze dus in Nederland en Belgiƫ alleen verkrijgbaar bij www.TrendySpeelgoed.nl

Ik kan niet wachten om zelf met de diverse nieuwe stunt sets te gaan bouwen en hoop snel daarvan ook de resultaten te gaan posten!

Geef een reactie