Schoon schip maken, heerlijk!

Ook in de fysieke winkel wordt opgeruimd!
Ook in de fysieke winkel in Oss ruimen we op! Veel artikelen flink afgeprijsd

2017 is net begonnen, de inventarisatie zit er weer (gelukkig) op en het is tijd om eens goed op te ruimen. In het magazijn liggen toch nog wel wat restantjes. Leuke producten die we helaas niet meer kunnen inkopen, een enkel laatste exemplaar ligt er wat verloren bij. Maar ook speelgoed waar we net wat teveel van hebben ingekocht. Daar moeten we toch echt van af want we willen ook in 2017 weer het allerleukste speelgoed kunnen aanbieden.

Dus, ruimen we onze restanten en overstock op! Profiteer dus snel nog van flinke kortingen want OP is ook echt OP hoor!

Eind januari gaan we weer naar Nürnberg. Daar vind jaarlijks de allergrootste speelgoedbeurs van de wereld plaats. En groot is ie! Ruim 11 mega hallen vol met speelgoed, je kunt er verdwalen en uren ronddolen en helemaal overprikkelt worden. Zodra ik terug ben zal ik zeker een impressie van de beurs maken.

Maar voor nu heb ik dus maar 1 vraagje…Help je mee ons magazijn op te ruimen? Om plaats te maken voor het allernieuwste Trendy Speelgoed?

En heb je nog tips..ben je nog naar iets bijzonders op zoek dat je maar NIET kunt vinden, mail me dan eventjes….dan ga ik voor je op zoek en speur mee want we moeten natuurlijk wel onze naam eer aan blijven doen!

Geef een reactie