Vandaag even helemaal niets!

kerkstraat 11 in Oss
Veel leuke spulletjes maar ook veel licht en ruimte in de winkel

Work hard, play hard. Story of my life. Nadat we vorige week onze fysieke winkel aan de Kerkstraat 11 in Oss hebben geopend is mijn dagelijks leven een rollercoaster. Naar kantoor, naar de winkel, naar huis, naar de winkel….Koop avonden en zaterdagen werken, het is een superdrukke bedoening! Maar…ontzettend leuk! Het kost veel energie maar ik merk dat ik van de verkoop in de winkel ook heel veel energie krijg. Lachende kindergezichtjes, ge├»nteresseerde klanten. Ik vind het fantastisch!

Maar vandaag blijven de gordijnen dicht! Huispak aan, favoriet Max Verstappen op de TV en verder helemaal niets.

https://www.trendyspeelgoed.nl/Buddha-Board-Original.html

Of toch wel…nog eventjes kliederen op mijn eigen Buddha Board! Telkens als ik er langs loop zet ik erop wat in mijn hoofd zit, een woord, gedachte…en langzaam, heel langzaam, wordt mijn drukke hoofd wat leger!

Ik wens iedereen een fijne Chille zondag!

Geef een reactie