Voor de architect in spé

Arckit modelbouw
ArcKit modelbouw

Heb jij ook een kind dat van jongs af aan al huizen tekent? Die zijn of haar kamer het liefst elke week opnieuw wil inrichten?

Met Mindcraft en Sims kunnen ze zich online natuurlijk wel uitleven maar hoe leuk zou het zijn als ze echt kunnen bouwen?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is cityscape200-1.jpg
CityScape, al geschikt voor 5+

Dan hoor ik je denken…..er is toch genoeg Playmobil en lego…en dat is natuurlijk ook superleuk bouwspeelgoed maar toch weer niet levensecht. Je ziet dan toch weer dat het echt speelgoed is. Dat heeft de uitvinder van Arckit zich ook bedacht. Een paar jaar geleden begonnen met 1 set. Kunststof onderdelen volledig op schaal om een eigen huis mee te ontwerpen en te bouwen. Maar dat bleek niet genoeg, er was vraag naar meer. Variatie in modellen, maar ook modelbouw voor jongere kinderen en juist ook complexere bouwdozen voor tieners en hoogbegaafde kinderen.

Alle sets voldoen aan de criteria van STEAM. Educatief speelgoed in min. 1 van de categoriën: Science, Technology, Engineering, Art of Mathematics. Bewezen leerzaam speelgoed dat kinderen uitdaagt, prikkelt en stimuleert hun eigen fantasie aan te spreken en in te zetten. Daarnaast is het spelen met de Arckit bouwmodellen supergoed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en de hand/oog coördinatie.

ArcKit, uniek in Nederland
TrendySpeelgoed.nl is het enige verkooppunt in Nederland met een uitgebreid assortiment Arckit modellen waarin ook de nieuwste modellen uit 2019 worden gepresenteerd dus neem eens gauw een kijkje op www.trendyspeelgoed.nl

Alle sets voldoen aan de criteria van STEAM. Educatief speelgoed in min. 1 van de categorieën: Science, Technology, Engineering, Art of Mathematics. Bewezen leerzaam speelgoed dat kinderen uitdaagt, prikkelt en stimuleert hun eigen fantasie aan te spreken en in te zetten. Daarnaast is het spelen met de Arckit bouwmodellen supergoed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en de hand/oog coördinatie.

Natuurlijk testen we zelf alles voordat het in de winkel komt, dus heb ik mijn dochter Lynn gevraagd aan de slag te gaan met 1 van de sets. Hieronder een video verslagje

Geef een reactie