Vrijdag 8 november feest! ORANGE FRIDAY

Wist je dat…..er dit jaar tussen Black Friday en sinterklaas maar zes dagen zitten? Dat je dus…als je op Black Friday speelgoed en spellen gaat shoppen voor sinterklaas, de kans loopt dat je de bestelling niet op tijd in huis hebt? Die stress wil je jezelf en de sint toch zeker niet aan doen?

Bespaar jezelf de stress en profiteer toch, want wij organiseren dit jaar op vrijdag 8 november Orange Friday. Een superleuke shopping dag boordevol voordeel en leuke acties.

Zet Orange Friday dus alvast in je agenda, dat wil je echt niet missen.

We maken er gewoon een superleuke feestdag van, want TrendySpeelgoed.nl bestaat dit jaar ook nog eens 15 jaar. En dat mag gevierd worden!

Volg ons op de bekende social media zoals Facebook, Instagram en of Twitter, dat is zeker de moeite waard want in de aanloop naar Orange Friday maken we alvast bekend welke leuke voordelen je kunt scoren op die dag. Maar we hebben zoveel leuke acties verzonnen dat we ze niet allemaal op 1 dag kwijt kunnen. De weken voorafgaand aan Orange Friday staan bol van leuke win acties op onze social media kanalen. Dus, zorg dat je ons volgt en profiteer mee.

Samen maken we er zeker een feestje van en voorkomen we de teleurstelling dat speelgoed is uitverkocht en niet meer leverbaar is.
Of…niet op tijd bij je bezorgd wordt.

Geef een reactie