Wat is TrendySpeelgoed.nl

Caddy TrendySpeelgoed.nlTrendySpeelgoed.nl is een webwinkel met een groot assortiment origineel en onderscheidend speelgoed, spellen, creatief en educatief materiaal. Speelgoed dat bijdraagt aan een positieve ontwikkeling van ieder kind. Speelgoed waar kinderen zelf actief en/of creatief mee aan de slag gaan.

Sinds 2004 actief op de speelgoedmarkt. We innoveren door zelf speelgoed op de markt te brengen, te importeren vanuit de hele wereld.

Ruim 900 artikelen uit voorraad geleverd. Voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Of kies voor een specifieke afleverdag/tijdsblok, avondlevering of afhalen op een Postnl punt.

Wil je een cadeau rechtstreeks sturen naar iemand anders? Kies dan voor onze handige inpakservice! Voor 2,50 euro pakken we het super feestelijk in en voorzien we het cadeau van een handgeschreven kaartje!

Heb je vragen? Wil je advies? Stuur dan een e-mail naar info@trendyspeelgoed.nl. Ook in de avonduren en weekenden lezen we onze mail en geven we je zo snel mogelijk antwoord.

Natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken: Van maandag t/m vrijdag van 8.45 – 17.00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar op: +31 (0)412-647555

We zijn gevestigd in Oss, Noord-Brabant. Op de Scheldestraat 4c vind je ons kantoor en magazijn. Daar kun je ook een bestelling komen afhalen nadat je deze ingevoerd hebt via www.trendyspeelgoed.nl

groetjes,

Team TrendySpeelgoed.nl